Str. Valea Lunga nr. 12
Reception: +40 268 262 447
Email: office@traveland.ro
Book Now
Domeniului schiabil din Poiana Brasov
Domeniului schiabil din Poiana Brasov

Turistii au la dispozisie 7 pârtii de schi, cu o lungime cumulată de 24 de km întinse pe o suprafasa de aproximativ 80 de hectare. În Poiana Brasov se poate schia pe pârtii cu toate gradele de dificultate: de la foarte usor – pentru initierea copiilor – până la pârtii cu grad ridicat de dificultate.

HARTA PARTII DE SKI

Este o pârtie dificilă, având lungimea de 2860 de metri si o diferensă maximă de nivel de 765 de metri. Accesul pe pârtia Lupului se poate face folosind:
• „Telecabina mare” – se pleacă pe pârtia Kanzel spre statia de sosire a telegondolei si apoi în stânga spre pârtia Lupului
• „Telecabina mică” – urmând acelasi traseu ca mai sus
• „Telegondola” – intrare direct pe pârtie, în stânga telegondolei
Se mai poate folosi si telescaunul care pleacă de la jumătatea pârtiei Drumul Rosu, sau dacă se schiază doar la baza pârtiei, se poate folosi telescaunul Lupului.

Este o pârtie pentru schiorii de nivel mediu având o lungime de 2500 de metri si o diferentă maximă de nivel de 650 de metri. Accesul pe pârtia Sulinar se poate face folosind:
• „Telecabina mare” si „Telecabina mică” pentru acces în partea superioară, plecând din pârtia Kanzel
• „Telegondola” – se pleacă pe pârtia Drumul Rosu si se intră pe Sulinar în zona lacului
Din pârtia Sulinar se poate intra înapoi pe Drumul Rosu si se poate ajunge si la baza pârtiei .
Este cea mai lungă pârtie de schi din România măsurând aproximativ 5600 de metri si având o diferentă de nivel maximă de 650 de metri. Pârtia are un grad usor de dificultate si are legături cu aproape toate celelalte pârtii din Poiana Brasov. Accesul la pârtie se face folosind:
• „Telecabina mare” sau „Telecabina mică” – se pleacă pe pârtia Kanzel și se intră pe Drumul Roșu în zona stației de telegondolă
• „Telegondola” – cu acces direct pe pârtie
Pârtia Ruia este o pârtie cu grad ridicat de dificultate, destinată schiorilor cu experientă. Accesul pe pârtie se face direct de la statia de telegondolă sau cu acces din pârtia Kanzel, dacă se foloseste „Telecabina Mare” sau „Telecabina Mică”.
Ruia are o lungime totală de 1035 de metri si o diferentă maximă de nivel de 650 de metri.
Are o lungime de 450 de metri si are ca punct de plecare statia de la „Telecabina Mare”, fiind practic pârtia de legătură între statia de telecabină si celelalte pârtii.
Este cea mai populară pârtie de schi în rândul începătorilor, fiind si singura pârtie dotată cu instalatie de nocturnă. Pârtia este deservită de o instalatie de teleschi si este de cele mai multe ori foarte aglomerată. Pârtia are o lungime totală de 465 de metri si o diferentă maximă de nivel de 80 de metri.
Este cea mai usoară pârtie din Poiana Brasov, destinată copiilor si celor care se urcă pentru prima oară pe schiuri sau pe placa de snowboard. Este locul ideal pentru a deprinde miscările de bază si pentru a exersa urcatul cu teleschiul. Are o lungime de doar 325 de metri si o diferentă de nivel de 30 de metri.

Comments are closed.