Str. Valea Lunga nr. 12
Reception: +40 268 262 447/ +40 744 684 756
Email: office@traveland.ro
Book Now
TERMENI SI CONDITII
Bine ati venit pe site-ul  www.traveland.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
TRAVELAND SRL cu sediu in Poiana Brasov str. Valea Lunga nr. 12, Brasov, Romania este proprietarul/administratorul website-ului  www.traveland.ro
TRAVELAND SRL, denumita generic in cele ce urmeaza si TRAVELAND, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului www.traveland.ro. TRAVELAND nu poate fi facut responsabil pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

TRAVELAND garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al TRAVELAND SRL

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre TRAVELAND pentru confirmarea rezervarilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. TRAVELAND se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si TRAVELAND.
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
TRAVELAND se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa TRAVELAND se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
TRAVELAND certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere TRAVELAND sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  2. dreptul de a cere TRAVELAND sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere TRAVELAND sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
  4. dreptul de a cere TRAVELAND sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
    Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa TRAVELAND.

 In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: TRAVELAND garanteaza securitatea sistemelor informatice.
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele TRAVELAND.

 
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI TRAVELAND SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Intregul continut al site-ului TRAVELAND – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea TRAVELAND SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul TRAVELAND SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Prin accesarea site-ului TRAVELAND, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate TRAVELAND, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la TRAVELAND in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
Pe site-ul TRAVELAND se pot face cereri de rezervare. Solutionarea cererilor de rezervare (confirmare sau infirmare) se face in cateva ore, 7 zile intre 9:00 si 22:00.
Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin email de la TRAVELAND.
In functie de modul de garantare a rezevarilor, acestea pot fi:
– negarantate – Vezi sectiunea: Info
– garantate cu carte de credit – Vezi sectiunea: Info

Plata serviciilor confirmate se poate efectua cu cardul, in avans prin ordin de plata sau la receptie la momentul sosirii. TRAVELAND accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Mastercard, Maestro.
TRAVELAND NU ACCEPTA cardurile emise in America de Nord/Canada, gen AMERICAN EXPRESS.

No show sau rezervare neonorata reprezinta rezervarea confirmata si neanulata in urma careia clientul nu a ajuns la TRAVELAND la data stabilita.
In cazul unei rezervari no show rezervarea isi pierde valabilitatea.
Anularea unei rezervari de catre client se poate face in orice moment.
Detalii despre anulari si politica de anulari – vezi sectiunea: Info
Anularile se fac la receptie, pentru rezervari preluate prin Recetie sau prin email, in cazul rezervarilor confirmate prin email.
TRAVELAND isi rezerva dreptul de a anula fara avertisment orice rezervare efectuata de utilizatori care au facut in mod repetat rezervari negarantate ce nu au fost onorate, PRECUM SI CELE CU DATE DE CARD INVALIDE.

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe structura de cazare pe noapte, includ TVA  si includ alte taxe locale – Taxe de statiune – taxa salvamont, taxa speciala pentru promovarea turistica a municipiului Brasov ). Exceptiile sunt specificate clar pe site.
Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

Efectuarea rezervarilor prin site-ul TRAVELAND este gratuita.
Plata serviciilor rezervate se poate face la receptia hotelului in momentul cazarii, cu cardul sau in avans catre TRAVELAND SRL.
Stabilirea modului de plata se face in momentul efectuarii rezervarii si numai prin selectarea posibilitatilor din meniul site-ului.
Eventualele solicitari legate de modul de plata inscrise in campul ‘Comentarii’ din ecranul de rezervare pot fi luate in considerare.
Site-ul poate sa nu permita alegerea unui anumit mod de plata.
In orice situatie sistemul de rezervare va solicita garantarea rezervarii cu carte de credit.
Unele perioade sunt supuse unor termene sau conditii (de ex. Revelion)
Pentru aceste perioade anularea poate fi facuta, asa cum urmeaza:
– in prima ora – fara taxa de anulare
– dupa trei ore – taxa de anulare de 100% (valoarea pachetului se incaseaza si nu se returneaza)
 In cazul cardului de credit, TRAVELAND va preautortiza suma aferenta rezervarii confirmate. In caz de no show TRAVELAND va incasa aceasta suma.

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale.
La rezervare se transmit catre TRAVELAND doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. TRAVELAND poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate.
De asemenea, TRAVELAND poate anula orice rezervare efectuata de catre un CLIENT care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin TRAVELAND si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit.

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea TRAVELAND SRL.
In cazul unor eventuale conflicte intre TRAVELAND SRL si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta de pe raza de activitate a TRAVELAND SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Odata cu lansarea REZERVARII, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea TRAVELAND SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului TRAVELAND, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Societatea TRAVELAND SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul TRAVELAND, indiferent de natura acestor legaturi.

Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.